cultivarea trufelor
(empty column)

Pret Trufe

Pretul trufelor depinde de specia acestora

Cea mai scumpă ciupercă a fost o trufă albă de 1,51 kilograme, cumpărată în 2006 cu 125.000 de euro de un magnat din Hong Kong. Această ofertă a depăşit recordul anterior, înregistrat în 2005, când pentru o trufă de 1,21 kilograme a fost plătită suma de 95.000 de euro.

Bursa de Trufe Click AICI !

trufe albetrufe albe

Incepand de la trufa chinezeasca , cea mai slab cotata pe piata, care costa in jur de 50 - 100 euro/kg si pana la reginele trufelor, trufele albe, care pot ajunge la sumele fabuloase de mai sus, trufele negre, cele pe care noi le inoculam la radacina alunilor au pretul cuprins intre 200-500 euro/kg, in functie de cum variaza piata.

Produse evoMAG.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cei interesati de detalii complete referitoare la trufe, specii existente la noi in tara, zonele unde pot fi gasite in mod spontan, ce perioada de maturare are fiecare specie, cum pot fi dresati cainii sa le gaseasca dar si multe alte detalii va invitam sa vizitati site-ul partener www.trufe.weebly.com , care va ofera Pachetul "Recoltarea Trufelor - Secretele Unei Afaceri de Succes" prin posta, in sistem ramburs. Pentru informatii, va rugam sa vizitati acest site: www.trufe.weebly.com

 

Cuprins

Cultivarea Trufelor

- calitatile trufei

- preturi trufe

Cultivarea Alunului

- alunul in Romania

- alun vs. vita de vie

Micorizare alun|trufe

- maturatia

- recoltarea si rentabilitatea

Trufele ca hobby si afacere

Retete cu Trufe

Harti Ph Sol in Romania

Contact


alun micorizat

Parteneri online :

www.evomag.ro

www.trufe.weebly.com